تلویزیون اندرویدی فول اچ دی سونی SONY SMART TV LED FULL HD 43W807C
- دارای رزولوشن FULL HD
- سیستم کاهنده نویز صدا
- مجهز به سیستم عامل اندروید
- همراه با وای فای داخلی
- پردازشگر تصویر X-Reality PRO
- مجهز به گیرنده DVB-S2
- تکنولوژی سه بعدی اکتیو
- دارای بلوتوث
- فرکانس رفرش تصویر 900 هرتز
- قابلیت هوشمند
دسترسی: ناموجود
معرفی کوتاه تلویزیون اندرویدی فول اچ دی سونی SONY SMART TV LED FULL HD 43W807C
شرکت سونی امسال هم لیستی از تلویزیون های جدید خود را با امکانات روز روانه بازار نمود، اما چیزی که در هنگام ورود این محصولات ما را تا حدی شگفت زده کرده ظاهر بدون تغییر برخی از مدل ها بود. مثلا سونی برای مدل های سری w8xx سال 2015 از همان استایل و ظاهر سال قبل بهره برده است، همان پایه دو منظوره بر روی شاسی با قاب بسیار باریک. در این سری، سونی زیاد بر روی طراحی مانور نداده و ترجیح داده است توجه خود را بیشتر بر روی دیگر عوامل بگذارد؛ البته این را نیز نباید نادیده گرفت در بخش مربوط به کیفیت صفحه نمایش هم دستی نبرده و این تلویزیون ها را نزدیک به مشخصات سال قبل ساخته است. می توان گفت تنها عاملی که در تلویزیون 43 دبلیو 807 سی «43w807» مورد توجه قرار گرفته بخش پلت فرم آن بوده است؛ البته این کار سونی در این نسل واقعاً به جا بود زیرا پلت فرم مورد استفاده در سال های قبل زیاد چنگی به دل نمی زد و به نسبت پلت فرم دیگر برند ها مانند ال جی و سامسونگ در پله های پایین تر قرار گرفته بود؛ به همین ترتیب سونی تصمیم گرفت در این سال با حرکتی نوین، بخش نرم افزاری و هوشمند این تلویزیون را همواره با پرجا نگه دارد. این شرکت به نصب سیستم عامل اندروید بر روی تلویزیونهایش پرداخت و تاکنون نیز توانسته به خوبی با دیگر برند ها به رقابت بپردازد.
البته بخش کیفیت تصویر این تلویزیون را هم نباید نادیده گرفت، امروزه رشد تلویزیون های 4k رو به وفور می رود و کمتر کسی اقدام به پرداخت هزینه نسبتا بالا برای خرید تلویزیون های فول اچ دی می نماید. شاید اگر سونی رزولوشن Full HD را در تلویزیون های متوسط به بالایش کنار می گذاشت و از رزولوشن 4K استفاده می کرد الان این رده از تلویزیون های سونی از جایگاه بهتری در بازار رقابتی برخوردار بودند؛ اما با این حال سونی توانسته با استفاده از تکنولوژی های مختلف نظیر: ایکس ریالیتی پرو «X-Reality PRO» و اسکن تصویر 900 هرتز، همان لقب کیفیت تصویر بالا را برای تلویزیونهایش رقم بزند. به نظر می رسد محبوبیت برند سونی و همچنین سیستم عامل اندروید به کار رفته در تلویزیون ال ای دی 43w807 تنها عاملی است که اشخاص را ترغیب به خرید آن می کند.
طراحی آشنا
سونی تلویزیون های موجود در سری w8xxc را با طراحی شبیه به هم خلق کرده و از یک بدنه با ظاهری مشابه در چندین مدل بهره گرفته است، مثلا طراحی کلی مدل w807c سونی فرق آنچنانی با مدل های W800c، w805c و w809c ندارد؛ حتی ال ای دی سونی w807 از لحاظ طراحی نسبت به مدل های موجود در سری w8xx سال قبل هم تغییری نداشته ، تنها تغییری که در تلویزیون w807 نسبت به خواهر و برادر هایش دیده می شود رنگ قاب اطراف صفحه نمایش می باشد، یعنی بر خلاف مدل های ذکر شده در بالا که دارای قاب مشکی مات هستند، این مدل با قاب نقره ای دیزاین شده که همرنگ با پایه هاست. این قاب به صورت فوق العاده نازک طراحی شده، یعنی میزان اندازه قاب 1.3 سانتی متر می باشد. کل شاسی و بدنه این تلویزیون (به جز بخش بالایی تلویزیون که جنس آلومینیوم ساخته شده) از پلاستیک است، پایه ها هم با لایه ی براق فلز کروم پوشیده شده اند و از کیفیت و استقامت بالایی برخوردار هستند.
سونی پایه ها را طوری ساخته که می توان از آن به دو صورت استفاده کرد، مثلا هم می توان از آن به عنوان پایه بهره گرفت و هم برای نصب بر روی دیوار از آن کمک گرفت. میزان ضخامت این تلویزیون هم در حالت بدون پایه 5.9 سانتی متر می باشد و در آن 2 عدد بلندگو جای گرفته ؛ این بلندگو در قسمت های پایینی و رو به جلو تعبیه شده است.
سونی پورت های این تلویزیون را در 4 بخش جداگانه تعبیه نموده، مثلا 1 عدد پورت USB و HDMI همراه با جک هدفون برای دسترسی سریع تر در بخش کناری واقع شده، دیگر پورت های HDMI و USB در بخش های پایینی قرار گرفته اند، بخش عقب یا همان قسمت رو به دیوار هم دارای پورت LAN، کامپوننت و خروجی صوتی دیجیتال می باشند. دیگر پورت های مربوطه مانند آنتن در بخش دیگر و رو به پایین واقع شده اند.
کنترل از راه دور
سونی تلویزیون ال ای دی W807C خود را به دو عدد کنترل از راه دور مجهز نموده که یک عدد از آن ها از نوع معمولی است و دیگری ریموت کنترل هوشمند می باشد. کنترل از راه دور معمولی که به صورت استاندارد ساخته شده شامل مجموعه ای از دکمه ها می باشد، همانطور که در جریان هستید با آن می توان کارهای روزمره و عادی را انجام داد، این کنترل از راه دور پاسخ سریعی هم دارد.
ریموت کنترل دیگر که به وان فلیک « One-Flick» معروف است مجهز به چندین دکمه و یک صفحه لمسی می باشد. این ریموت کنترل نسبت به کنترل های هوشمند سال قبل با تغییر مواجه نبوده و می توان گفت سونی همان طراحی سال قبل را در کنترل تلویزیون های هوشمند به کار گرفته است. توابع تعبیه شده در آن برای مطابقت بیشتر با سیستم عامل اندروید با تغییرهایی رو به رو بوده تا با رابط کاربری جدید تلویزیون های سونی یعنی اندروید بهتر هماهنگی داشته باشد. اندازه این ریموت کنترل 5,18 × 12,79 × 1,88سانتی متر می باشد و از وزن 196 گرم برخوردار است؛ زمانی که کنترل را در دست می گیرم می توان به راحتی وزن سبک و طراحی جمع و جورش را در دستانمان حس کنیم.
با کمک پد لمسی تعبیه شده بر روی آن می توان به خوبی در میان منو ها و برنامه ها حرکت کرد، همچنین وجود میکروفون داخلی در آن امکان جستجوی صوتی را فراهم می کند. این ریموت کنترل مجهز به برچسپ NFC می باشد تا بتوان به راحتی و تنها با یک لمس به اتصال تلویزیون با سایر دستگاه ها پرداخت.
اندروید، انقلابی در تلویزیون های هوشمند سونی
آیا اندروید، سیستم عامل محبوب شماست؟ آیا دوست دارید بر روی تلویزیون هم با سیستم عامل محبوبتان کار کنید؟
چند سالیست که سونی همانند بسیاری از برند های موجود در بازار به ارائه تلویزیون های هوشمند می پردازد، سونی (SEN) نام رسمی سیستم عامل تلویزیون های هوشمند سونیست که از 2013 تا 2014 از این سیستم عامل در تلویزیون های هوشمندش بهره گرفته، بر اساس یافته های قبلی می توان گفت که این سیستم عامل از سازماندهی ضعیف و سرعت پایین برخوردار است و فاقد ویژگی های مفید در مقایسه با سیستم عامل رقبایش است. بر این اساس می توان گفت رابط کاربری پیشین سونی چندان چنگی به دل نمی زد و موجب می شد اشخاص طوری فکر کنند که تلویزیون های سونی تنها لقب هوشمندی را یدک می کشند. ولی امسال سونی دست به حرکتی مهم زد و آن هم کنار گذاشتن سیستم عامل قبلی و بهره گیری از سیستم عامل اندروید بود. در سال های قبل هم شاهد بهره گیری سونی از سیستم عامل گوگل تی وی بوده ایم که متاسفانه با شکست رو به رو بوده ، اما پروژه امسال سونی کاملا موفقیت آمیز از آب درآمد و حتی توانسته گوی سبقت را از تولید کنندگانی نظیر ال جی و سامسونگ برباید.
با وجود این که سونی شهرتی همگانی در سراسر دنیا دارد و محصولاتش به دلیل کیفیت ساخت بالا مورد تحسین قرار می گیرند اما این کار سونی در این سال کاملا به جا بود زیرا کمپانی هایی نظیر ال جی و سامسونگ از رابط کاربری مختص به خود در تلویزیون هایشان بهره می گیرند و هرساله به ابدیت و به روز رسانی آن ها می پردازند، اگر سونی امسال به تغییر سیستم عاملش اقدام نمی کرد ممکن بود در میدان رقابتی از این دو غول کره ای جا بماند. انتخاب سیستم عامل اندروید در تلویزیون ها کاری کاملا هوشمندانه بود که سونی در این نسل به آن پرداخته است.
حال بیایید به بحث مختصری درباره رابط کاربری اندروید سونی بپردازیم. این رابط کاربری بسیار ساده و کار با آن راحت است. ردیف بالا شامل چندین ویدئو یوتیوب می باشد، در زیر هم یک ردیف از برنامه های ویژه وجود دارد که سونی آن را به صورت پیشفرض انتخاب نموده، در این میان فروشگاه اپلیکیشن هم در داخل این رابط کاربری دیده می شود که برای دانلود برنامه و بازی های مختلف کاربرد دارد. در این فروشگاه برنامه هایی که برای اندروید تی وی ها بهینه سازی شده وجود دارد، بنابراین ممکن است برخی از برنامه های مورد علاقه شما فعلا برای این گونه سیستم ها ساخته نشده باشند. جدا از فروشگاه بازی، یک ردیف بازی در دسترس هستند تا با آن ها سرگرم شوید.
کیفیت تصویر مسحور کننده
در تلویزیون ال ای دی سونی W807C کنتراست واقعا برجسته است؛ صحنه های تاریک بسیار سیاه به نظر می رسند و موجب می شوند نواحی روشن به صورت درخشان تر خود را نمایان سازند. اگر به صورت دقیق تر به برسی میزان کنتراست بپردازیم به این واقعیت به صورت ملموس تر پی خواهیم برد. در آزمایشات ما سطح روشنایی این تلویزیون 120cd / m2 و میزان تاریکی هم 0.025cd/m2 به دست امده که این نشان از کنتراست بالای تلویزیون دارد. یک بار دیگر سونی مهارت خود را در ارائه کیفیت تصویر عالی به رخ رقیبانش می کشد و ثابت می کند یک استاد همه فن حریف در تولید تلویزیون های ال ای دی بکلایت «LED backlight» است و مدیریت خوبی در ترکیب رنگ ها و تعین میزان سیاه و سفید دارد. این درست است که در W805C از رزولوشن 4K و تکنولوژی Triluminos بهره گرفته نشده و سونی از همان رزولوشن Full HD سال های قبل استفاده کرده اما در مقایسه با دیگر تلویزیون های فول اچ دی باید گفت که پالت رنگ آن فوق العاده به نظر می رسد؛ شاید با خود بگویید چرا سونی همانند شرکت هایی نظیر ال جی در مدل های رده متوسط به بالای خود از رزولوشن 4K استفاده نکرده، اما این را نیز نباید فراموش کنیم که هر کمپانی استراتژی مخصوص به خود را دارد و سونی نیز ترجیح داده رزولوشن 4K را فقط به تلویزیون های رده بالایش اختصاص دهد.
اسکن تصویر سونی هم در تلویزیون هایش به نسبت دیگر برند ها غیر قابل مقایسه است و بسیار قابل توجه است، سونی ترجیح داده اسکن تصویر معادل 100 واحد بیشتر از W805C و را به تلویزیون W807C و W800c بدهد، یعنی برای این تلویزیون نرخ اسکن تصویر 900 هرتز را در نظر گرفته است تا مانع از تار شدن تصاویر متحرک و ایجاد بافت نویز در آن ها شود.
کیفیت سه بعدی
یکی دیگر از تلویزیون های سه بعدی سونی که در آن از تکنولوژی سه بعدی اکتیو «active» بهره گرفته شده تلویزیون سونی دبلیو 807 می باشد. این روز ها تولید کنندگان تلویزیون های سه بعدی از ارائه عینک سه بعدی سازگار، همراه با تلویزیون هایشان سرباز می زنند، بر همین اساس اشخاص برای استفاده از این تکنولوژی مجبور به تهیه عینک های سازگار می شوند، به دلیل این که عینک های سه بعدی اکتیو از قیمت نسبتا گرانی برخوردار هستند و برای استفاده نیاز به شارژ دارند، کاربران بسیاری از استفاده ی قابلیت سه بعدی تلویزیون ها روی بر می گردانند.
شاید امروزه سه بعدی جذابیت سال های قبل را برای اشخاص ندارد به همین دلیل بسیاری از شرکت ها زیاد بر روی این قابلیت مانور نمی دهند. تکنولوژی اکتیو استفاده شده در این تلویزیون سه بعدی سونی قادر به پخش کیفیت Full HD نیست، به همین سبب فیلم های سه بعدی را با کیفیت HD به نمایش می گذارد؛ در کل پردازش حرکات تصاویر سه بعدی خوب است اما لرزش هایی در هنگام پخش تصاویر 3D سه بعدی در برخی نقاط دیده می شود.
کیفیت صدا
طراحی تلویزیون سونی 43W807C به گونه ای صورت گرفته که به خوبی 2 عدد بلندگو را در خود جای دهد؛ این بلندگو ها هر کدام توانایی تولید خروجی صدای 20 وات را دارند. به این ترتیب کیفیت صدای ارائه شده توسط این تلویزیون آنچنان که باید بالا نیست و در حد معمولی قرار دارد، همچنین گفت گوی داخل فیلم ها، موسیقی و جلوه ها قابل قبول است. با این حال صدای نازک با سطح پایین تری ارائه می شود و شاید مجبور شد در برخی مواقع از بلندگو های خارجی بهره گرفت. همچنین سونی همانند دیگر برند ها به استفاده از تکنولوژی های صدای مختلف در این تلویزیون پرداخته است، سونی خود می گوید قرار دهی بلندگوی های با کیفیت بالا در بدنه باریک تلویزیون های امروزی کاری دشوار است و بلندگو ها برای ارائه بهترین کیفیت صدا نیاز به فضای بیشتری دارند بنابراین برای حل این مشکل از تکنولوژی کلیر فاز « Clear Phase Speaker » بهره گرفته، سونی ادعا می کند این تکنولوژی موجب تولید نتیجه ی قابل ملاحظه و عالی می شود. اما قضاوت در مورد این که این ادعای سونی تا چه صحت دارد را به شما واگذار می کنیم و خوشحال خواهیم شد نظرات خود را در مورد این تلویزیون با ما هم در میان بگذارید.
سخن آخر
سونی در سال 2015 دست به حرکتی شجاعانه زد و با وارد کردن سیستم عامل اندروید در تلویزیون های هوشمندش توانست همچنان طرفداران تلویزیون هایش را راضی نگه دارد. اما این واقعیت را نیز نباید نادیده گرفت که سونی از به کار بردن رزولوشن فورکی در تلویزیون های نظیر w807 امتناع می کند چرا که کمپانی هایی نظیر ال جی و پاناسونیک در این رده قیمت، تلویزیون هایی با رزولوشن فورکی را ارائه داده اند که این می تواند برای سونی تا حدی تهدید محسوب شود. اما در کل کیفیت تصویر ارائه شده توسط 43w807 راضی کننده است و تلویزیون فول اچ دی قادر به تولید سطح سیاه عمیق و رنگ های مناسب می باشد. اگر از طرفداران تلویزیون سونی led هستید و فکر می کنید این تلویزیون از ارزش خرید بالایی برخوردار است حتی برای یک ثانیه هم در خرید تلویزیون 43w807 تعلل نکنید. اما برای کسانی که عقیده دارند با این میزان هزینه می توان تلویزیونی با همین امکانات و رزولوشن بالا تر خرید، ما به شما تلویزیون ال جی 43UF690 را با قیمت پایین تر پیشنهاد می کنیم.
عمومی
برند تولید کننده | sony |
---|---|
کشور سازنده | اسلواکی |
مشخصات کلی
نام مدل | 43W807C |
---|---|
سری مدل | سری W |
شناسه کالا | ۲۹۰۰۶۸۱۱۰۱۵۴۷ |
سال ساخت | 2015 |
صفحه نمایش
اندازه صفحه نمایش | 43 اینچ |
---|---|
طراحی صفحه نمایش | تخت |
نوع صفحه نمایش | LED-backlight |
تصویر
رزولوشن نمایشگر | 1920 × 1080 | FULL HD |
---|---|
موتور پردازشگر تصویر | X-Reality PRO |
اسکن تصویر | 900 هرتز |
قابلیت ارتقاء کیفیت تصویر | ندارد |
سایر ویژگی های تصویر | 24P TRUE CINEMA |
صدا
نوع بلندگو | Bass reflex speaker |
---|---|
تعداد بلندگو | 2 عدد |
توان خروجی صدا | 20 وات |
سایر ویژگی های صوتی | S-MASTER |
امکانات هوشمند
هوشمند | |
---|---|
نوع سیستم عامل | اندروید Android |
ورژن سیستم عامل | ورژن 5.0 |
مرورگر اینترنت | |
کنترل صوتی |
ارتباطات
وای فای داخلی | |
---|---|
Wi-Fi Direct | |
بلوتوث | |
سایر قابلیت های اشتراک گذاری |
USB play |
ورودی و خروجی
پورت کامپوننت (Component) | |
---|---|
پورت کامپوزیت (Composite) | |
تعداد پورت HDMI | 4 |
تعداد پورت USB | 3 |
پورت شبکه اترنت (LAN) | |
خروجی صوتی دیجیتال (Optical) | |
سایر درگاه های ارتباطی | RF Connection Input SCART Input
|
سایر امکانات
قابلیت ضبط |
---|
مصرف انرژی
صرفه جویی در مصرف انرژی |
---|
طراحی
رنگ بدنه | مشکی, نقره ای |
---|---|
جنس بدنه | پلاستیکی, فلزی |
جنس پایه | کروم |
ابعاد بدون پایه | 962 × 565 × 59 میلیمتر |
ابعاد با پایه | 962 × 602 × 179 میلیمتر |
ابعاد بسته بندی | 1060 ×675 × 155 میلیمتر |
وزن بدون پایه | 10.9 کیلوگرم |
وزن با پایه | 11.8 کیلوگرم |
لوازم جانبی
لوازم جانبی همراه | پایه, پیچ های اتصال دهنده پایه, ریموت کنترل , 2 عدد باتری, دفترچه راهنما, عینک سه بعدی |
---|