تلویزیون سونی فورکی اندرویدی Sony 55XD8599
Sony 4K Android LED 55XD8599
- نمایشگر UHD
- نرخ حرکت 100 هرتز
- سیستم عامل اندروید 5.0
- بلندگوهای استریو با S-Master
- خروجی صدا 20 وات
- اتصالات Wi-Fi، اترنت
- 4 پورت HDMI و 3 پورت USB
- صفحه نمایش معکوس
- پردازش 4K X-Reality PRO
- کلاس انرژی A
دسترسی: ناموجود
معرفی کوتاه تلویزیون اندرویدی فورکی سونی Sony 4K Android LED 55XD8599
سونی امسال به جانشینی تلویزیونهای گروه X85C 2015اش، سری XD85 را در ابتدای سال 2016 وارد بازار داغ و رقابتی کرد. تلویزیونهای جانشین شدهی سری XD85 تنها برخی از ویژگیهای نسل قبلی را با خود به یادگار آوردهاند و در برخی از ویژگیها هم اولین تجربیات را دارند. یکی از این تلویزیونهای ولیعهد، سونی براویا 55 اینچ اکس دی 8599 « Sony Bravia 55XD8599 » میباشد که مانند هم خانوادههایش، الایدیهای که روشنایی شان از طریق لبه ها تامین می شود، در نمایشگر فورکی دارد و همچنین به وسیلهی فناوری HDR میتواند نمایش دادن این قبیل از فیلمها را بر عهده گیرد. کیفیت فورکی به همراه این فناوری پیشرفته، سونی را از باتلاق یکنواختی و نبود نوآوردی در تلویزیونهایش نجات داد، در واقع باید گفت تلویزیونهای این غول ژاپنی، امسال او را سربلند کردند. همچنین پردازشگر تصویر سونی KD55XD8599 با فناوری نمایشگر اج لیت تریلومینوس « Edge lit Triluminos » تصاویر را بدون لگ و کندی نشان میدهد البته همچنین میتواند نویز تصاویر را تا حد زیادی کاهش دهد، لازم به یاددآوری است که نرخ حرکت 1000 هرتزی « Motionflow XR 1000Hz » در ایجاد تصاویر بدون نویز شرط اول است که در فیلمهای اکشن و یا مسابقات فوتبال بیشتر نمایان خواهد بود. سونی 55XD8599 همچنین از سیستمعاملی که برای همه ما آشنایی دارد، سود میبرد. بهره بردن از نرمافزارهای اندرویدی در سونی اکس دی 8599، نشان از ردپای این سیستمعامل دارد. اندروید دسترسی کاملی از برنامهها و ویژگیهای هوشمند را برایتان ردیف میکند؛ برخی از برنامهها شامل BBC iPlayer، ITV Hub و یا Youview میباشند. برای پخش فیلم و یا تصاویر از دیوایسهای دیجیتالی دیگر، بیشک به درگاههای ارتباطی نیاز خواهید داشت؛ در این مورد هم سونی سعی کرده در ضمن دقت بر ضخامت تلویزیون، سه عدد پورت USB و چهار درگاه HDMI را به خوبی بر روی بدنهی تلویزیون سونی 8599 جا دهد. ادامهی بررسی با متخصصین آوینتو دات کام را از دست ندهید!
طراحی و ترکیب
در این سال جدید سونی تصمیم بر این دارد که بلندگوهای یکپارچهی تلویزیونهایش که سنگین و تقریبا کم توان بودند را بازنشسته کند و دیگر از آنها کار نکشد، تا جای آنها را به بلندگوهای تازه نفس و جوانی بدهد که یا فضای کمتری نیاز دارند و یا قدرت صوتی بالاتری ارائه میدهند. به نظر میرسد داوطلبان پر توان بیشتر بودند چرا که در این تلویزیون، بلندگوها بیشترین فضا را در بدنه به خود اختصاص دادهاند و درست در کنار پایه قرار گرفتهاند. در واقع با توجه به نسل قبلی تلویزیونهای سونی با ضخامت کمتر میتوانیم این قضیه را اثبات شده فرض کنیم.سونی استایل تلویزیونهای 2016 اش را باریکهای از زندگی " Slice of Life " میخواند که البته به روبان طلایی بیرونزده از فریم و دور تا دور نمایشگر تاکید دارد ( با توجه به رنگ بدنه، رنگ نوار هم متغیر است )، این روبان تلویزیون را به دو تخته سنگ چسبیده به هم شبیه کرده است. از آنجا که این تلویزیون نمایشگری 55 اینچ دارد، داشتن ارتفاع 71.7 و عرض 123.1 سانتیمتری کاملا استاندارد است. ضخامت 44 میلیمتری در این تلویزیون اگرچه به نسبت نسل قبلی بیشتر شده اما باز هم میتواند دلیل اصلی ما برای قرار دادن سونی اکس دی 8599 در لیست تلویزیونهای کمر باریک باشد.
با نگاهی منصفانه باید بگوییم پانل ال سی دی براق به وسیلهی گوشههای سیاه گرد شده، محدودتر شده و باریک و زیبا دیده میشود.
پانل سونی 55XD8599 بر روی یک پایهی مستطیلی مرکزی با رنگ نقرهای براق سوار شده است. اگر از جناحین تلویزیون را برانداز کنیم؛ نیمهی بالایی را باریکتر خواهیم دید. البته نیمه پایینی هم به ناچار ضخیم شده و دلیل این پهنا به اتصالات ورودی داخلی و بلندگو مربوط است. در مدلهای دیگر تلویزیونهای سونی که با یک جعبهی اتصالات همراه شدهاند، به این پهنا کمی تخفیف داده شده.
یک قاب پلاستیکی مرغوب سراسر قاب پشتی را احاطه کرده. همچنین قسمت ناهنجاری پشتی برای پوشش دادن سیمهای اتصال وجود دارد که به این قسمت ظاهر مرتبی بخشیده است. سازماندهی استاندارد به همراه جنس مطلوب بدنه، بیشک هر کسی را به تحسین سونی وا می دارد. سونی ریموت کنترلش را درست مانند طراحی که روی تلویزیونهای این سری پیاده کرده است، معماری نموده. همانطور که گفتیم ریموت کنترل Sony 55XD8599 هم با تبعیت از عبارت " باریکهای از زندگی " که شامل به هم چسباندن دو قطعهی جلویی و پشتی میشود، مانند دو قطعه سنگ است. پلاستیک به کار رفته در این ریموت کنترل مرغوب بوده و بافت نرم و صافش در دست احساس راحتی القا میکند. اندازهای جمع و جور دارد، دکمه های نرم این ریموت کنترل هم لمس کردن حیرتانگیزی را برایتان فراهم میآورند که آسان و راحت است. تنها ایرادی که به این دکمهها و در کل ریموت وارد است، استفادهی دشوارش در تاریکی است. در به کار بردن این ریموت حتما برایتان پیش خواهد آمد که به جای انتخاب کلید بالا، دکمهی مرکزی منو را فشار دهید.
تصویر، نمایش، صدا
از انجا که سونی امسال از پنلهای IPS از نوع LCD برای سری 8 بهره برده، تغییر و بهبودهای قابل توجهی از این تلویزیونهای جدیدش انتظار داریم. اما این نکته را هم به یاد داشته باشید تاکنون هم تلویزیونهای سونی به ارائهی تصاویر باکیفیت معروف بودهاند. پیش از اینکه به بررسی کیفیت تصویر این تلویزیون بپردازیم باید بگوییم که سونی اکس دی 8599 یک پنل نیمه براق دارد که با توجه به سطح میانهاش، کمی نور را در اتاق روشن منعکس میکند. این موضوع با نوع پنل تلویزیون هم در ارتباط است اما زاویهی دید خوبش، جبران کاستیهای دیگر پنل خواهد بود.
برخلاف سری X85C در سال گذشته که پانلی از نوع LCD VA به خود میدید، تلویزیونهای سری جدید XD85 با پانل نوع LCD IPS همراه شدهاند. ممکن است شما از ویژگیهای هر یک از این پنلها اطلاع داشته باشید اما اگر نمیدانید خیلی خلاصه باید بگوییم که پانل VA کنتراست نسبتا خوب و عمق سیاهی مطلوبی ارائه میکند در عوض زاویهی دیدش کمتر است؛ اما دقیقا برعکس این ماجرا را در پانل ال سی دی IPS شاهد هستیم. اگر به گذشته برگردیم تجربهی دیدن اولین تصویر در ذهنمان مربوط به تصاویر SD میباشد و یا در نهایت اگر شانس همرهمان بوده باشد اولین محتوای HD در دورهی ما به تصویر کشیده شده باشد. اما همانطور که میدانید اکنون کیفیت تصاویر بسیار به واقعیت شباهت دارند و سونی که یکی از قهرمانان این دوره است، این شباهتها را حتی بیشتر کرده. مثل همیشه، سونی برای موتور پردازشگر ویدئو و تصویر سنگ تمام گذاشته است. استعداد بالای این تلویزیون در نمایش دادن تصاویری باکیفیت SD و یا HD، چنان چشمگیر نیست؛ حتی امکان در آمیختن تصاویر به منظور مطلوب شدن برای نمایش در یک صفحه 55 اینچی هم قابل اغماض است که بیشک به پای محتوای فورکی نخواهد رسید. بهعلاوه توسط این تلویزیون رسیدن تصاویر اچ دی به کیفیت فورکی به آسانی اتفاق میافتد البته نباید انتظار کیفیت فورکی واقعی را داشت.
مانند سایر رقیبان، این کمپانی هم برای رونمایی از تلویزیونهای میانردهی 2016اش که قادر به نمایش فیلمهای HDR (high dynamic range ) هستند، سر و صدای زیادی به پا کرد که سونی اکس دی 8599 هم جزو آنها بود.
تنظیمات پیشفرض تصویری که تلویزیون ال ای دی سونی 55XD8599 به خود میبیند، نامطلوب است و شاید در وهلهی اول شما را از انتخابتان دلسرد کند. اما اگر کمی تنظیمات را دستکاری کنید؛ هر روز از تلویزیونتان راضیتر خواهید شد. حتما با استاندارد وسعت رنگ sRGB/ Rec. 709 آشنایی دارید که توسط یک صفحهنمایش برای محتوای ویدئو HD تولید میشوند؛ اما سونی در این سری جدید از تلویزیونهایش قصد دارد تا از واژهی استاندارد کمی فاصله بگیرد و وسعت رنگها را از این استاندارد بیشتر کند تا رنگها بسیار نزدیکتر به واقعیت دیده شوند. امکان تنظیم حالتهای تصویر مانند اکثر تلویزیونها، در سونی 55XD8599 هم وجود دارد. مثلا میتوان حالت سینما پرو « Cinema Pro mode » را انتخاب کرد تا رنگهای نسبتا دقیق را شاهد باشید. در این حالت رنگها کمی به سمت حرارت و قرمزی می گرایند و اشباع شده هستند؛ یعنی حتی اگر رنگ قرمز در تصویر وجود نداشته باشد، نمایندهای از این رنگ را حتما در تصویر خواهید دید. با بررسی دقیقتر نمایشگر سونی اکس دی 8599 میبینیم که رنگهای نمایش داده شده تا حدی حیطهی رنگ DCI-P3 را که یک استاندارد برای تلویزیونهای UHD میباشد را پوشش میدهد البته به لطف فناوری اج لیت تریلومینوس « Edge lit Triluminos ». علت کیفیت و دقت بالای رنگهای نمایش داده شده، همین فناوری و مخصوصا قابلیت HDR است.
بلندگوهای این تلویزیون در حد متوسط به بالا قرار دارند. این بلندگوها در داخل قاب تلویزیون خارج از دیداند، اما هنگامی که صدای تولید شده از آنها را بشنوید، به سادگی میتوانید محل قرار گیری بلندگوها که در کنار پایهاند را تشخیص دهید. این بلندگوها، صدا و تن آهنگها را مستقیم به گوش کاربر میرسانند که عمق صدا به کمی احساس میشود. همچنین صدای تولید شده توسط بلندگوهای این تلویزیون فاقد باس میباشد. اگر قدرت صوتی بلندگوهای 20 واتی این تلویزیون زیاد باب میلتان نیست، میتوانید از بلندگوهای خارجی کمک بگیرید.
سیستمعامل و امکانات هوشمند
سونی ادعا دارد که تولید تلویزیونهای اندرویدی، یک موفقیت بزرگ در تاریخ تولیداتش است. به عقیدهی سونی، تلویزیونهای اندرویدی به فروش بیشتر و تولید تلویزیونهای برتر کمک کردهاند. اما از نظر مصرفکنندگان اگر به قضیه نگاه کنیم، باید بگوییم که تلویزیونهای اندرویدی 2015 سونی، مسیر کاملا صاف و بیدغدغهای را سپری نکردهاند. برخی از صاحبان تلویزیونهای اندرویدی سونی حتی در استفاده روزانه با مشکل روبهرو شدهاند به طوری که حتی بعضی از کاربران خواستار راهاندازی مجدد این تلویزیونها بودند. اما آیندهی سونی به تلویزیونهای 2016اش بستگی دارد که خوشبختانه تا به امروز به بهترین صورت ممکن به خدمت آمدهاند.
در چند بهروز رسانی اخیر سیستمعامل تلویزیونهای 2016 سونی، ایرادهای گوگل و برنامههای دیگر کاملا برطرف شدهاند و به نظر میرسد برای مزه کردن امکانات هوشمند این تلویزیون، همه چیز آماده است. نسخهی سیستمعامل سونی KD-55XD8599، اندروید5 میباشد که در درجهی اول روی سریع بودن عملکرد و رفع اشکالات تمرکز کرده. این سیستمعامل برای انهایی که گوشیشان هم روی اندروید تنظیم شده، عملکردی مشابه دارد اما در قالبی کاملا متمایز و با منوهایی تلویزیونی!
در نسخهی پنجم اندروید امکان سفارشی و شخصیسازی بهتر رابطکاربری وجود دارد، بهعلاوه اینکه میتوان برنامههای مورد نیاز را برای نمایش در منوی توصیهها « recommend » که در نوار بالای صفحه قرار دارد، انتخاب کرد. البته امیدوریم شما را به یاد منوهای تبلیغاتی نندازد!
این تلویزیون اندرویدی به مراتب بهتر از قبل ظاهر شده است. برنامهی تلویزیون اندرویدی Netflix، در این تلویزیون به روزرسانی شده البته آپدیت شدنش را مدیون قابلیت HDR (محدوده دینامیکی بالا) است تا ویدئوهای اچ دی آر در Netflix بر روی تلویزیون به زیبایی پخش شوند. یعنی شما میتوانید فیلم مارکو پولو « Marco Polo » را باکیفیت فورکی و با تصاویر HDR ببینید.همانطورکه میدانید کروم کست « Chromecast » از سوی گوگل معرفی شده است که مانند یک فلش میباشد و به تلویزیونتان وصل خواهد شد تا سرویسهای ویدئویی آنلاین مثل Netflix و YouTube را بر روی صفحه تلویزیون مشاهده کنید. حالا در این تلویزیون گوگل کست « Google Cast » هم به صورت یکپارچه درآمده پس بر روی تلویزیونتان از Chromecast میتوانید استفاده کنید. یا میتوانید هر برنامهای را که بخواهید بر روی تبلت و یا گوشی هوشمندتان که از کروم کست پشتیبانی میکند را تنها با فشردن لوگوی کست، بدون اتصال سیمی بر روی نمایشگر تلویزیون مشاهده کنید. حتی امکان کست کردن تلویزیون در حالت خاموش بودنش هم وجود دارد چرا که به صورت کاملا خودکار، تلویزیون روشن خواهد شد. برنامهی مربوطه را باز کنید و شروع به بازیهای ویدیوئی کنید. این مراحل آسان و بیدردسر هستند. البته تنها این نکته را به خاطر داشته باشید که برای استفاده از این قابلیت باید ابتدا بهوسیلهی ریموت کنترل و از طریق منوی تنظیمات استارت زده باشید که این کار مصرف حالت آماده به کار بودن تلویزیون را تا حدود 20 وات افزایش میدهد.
کنترل از راه دور و ارتباطات
واقعا چرا تولیدکنندگان هنوز هم بر روی طراحی ریموت کنترلها تمرکز کافی را ندارند؟ درحالی که ورودی اولیه برای هر تلویزیونی، قطعا ریموت کنترلش است. طبق معمول طراحی ریموت کنترل تلویزیونهای 2016 سونی تغییری به خود نمیبیند اما خوشبختانه این کمپانی تلاش کرده تا تغییر اصلی را در عملکرد کنترلهایش ایجاد کند. ریموت کنترل سونی 55 اکس دی 8599 تا حدودی بزرگ است، شکلی مستطیلی با تعدادی دکمهی نرم دارد و طراحیاش هم تا حدودی از تلویزیون الگو میگیرد. یک دکمهی بزرگ سفید رنگ میانبری برای Netflix ایجاد میکند که در سمت چپش دکمهی بزرگ قرمز رنگی برای میانبر به Google Play دارد. قسمت پشتی هم به دلیل بافت تقریبا لاستیکی که دارد، به خوبی در دست قرار میگیرد اما احساس یک محصول ارزان قیمت را به شما القا خواهد کرد.
برای عوض کردن کانالها و یا هر کاری دیگر، نیازی نیست ریموت کنترل را دقیقا رو به روی تلویزیون نگه دارید. اساس این کار هم به دلیل سود بردن از قابلیت بلوتوث است که در این کنترل از راه دور جای مادون قرمز را گرفته است. ویژگیهای جدیدی مانند جستجو با صدا هم به قابلیتهای این ریموت کنترل افزوده شده است. این ریموت کنترل بیشتر برای گشت و گذار در کانالها طراحی شده است؛ از طرفی این ایده مناسب است چرا که اکثریت کاربران با وجود پا نهادن تلویزیونهای هوشمند، هنوز هم از یک تلویزیون تنها برای تماشای فیلم و برنامهها استفاده میکنند اما از طرف دیگر هم هوشمند بودن یک تلویزیون بدون داشتن یک ریموت جادویی و با پد لمسی، مزهای ندارد و این هنوز برایمان سوال است که چرا سونی دیگر تلویزیونهایی با دو ریموت کنترل ارائه نمیکند. اما میخواهیم با اطلاع از اینکه میتوانید تلویزیون سونی را به وسیلهی گوشی هوشمندتان کنترل کنید، کمی خیال شما را آسودهتر کنیم. تنها به دانلود کردن برنامهی تلویزیون و ویدئو ساید ویو « TV & Video SideView » نیاز دارید تا کارتان راه بیوفتد که حتی بر روی گوشیهای آیفون هم قابل نصب است و از لمس سه بعدی « 3D Touch » هم پشتیبانی میکند. با این برنامه میتوان کانالهای تلویزیونی را تغییر داد، برنامه ی ضبط را فعال کرد و یا حجم صدا را کم و زیاد نمود.
برنامه ی TV & Video SideView یک همدم مناسب برای گوشیهای هوشمند است که اگر سونی رابطکاربری این اپلیکیشن را سادهتر و بهروز کند، کاربران بیشتری را به سمت خودش جذب خواهد کرد.
ال ای دی سونی XD85 بر روی لبهاش چهار پورت ارتباطی HDMI به خود میبیند. همچین سه درگاه دیگر به USB اختصاص داده شدهاند که فایلهایتان را موشکی باز میکنند. از انجا که سونی 8599 در دستهی تلویزیونهای هوشمند قرار دارد، داشتن قابلیت Wi-Fi از ویژگیهای الزامی است. بهعلاوه امکان اتصال به اینترنت از طریق پورت اترنت هم امکانپذیر شده. خروجی ساب ووفر و سایر اتصالات A / V در لیست ارتباطات ردیف شدهاند. همانطورکه گفته شد بدون سیم میتوانید ارتباطی بین تبلت و یا گوشی با تلویزیونتان ایجاد کنید تا ویدئوهای مورد علاقهیتان را بر روی صفحهنمایش 55 اینچی این تلویزیون ببینید.
کلام آخر
بر روی کاغذ تلویزیونهای سری XD85 را به عنوان جانشین سال قبل یعنی سری X85C نوشتیم اما در واقع باید گفت این سری جدید از تلویزیونهای سونی ویژگیهای متمایزی به خود میبینند. سونی برای پانل سری تلویزیونهای 2015 از VA LCD بهره برده بود اما امسال سری جدید از پانل LCD IPS سود میبرند که مزایای این پنل به مراتب معلوم است؛ تنها باید اشاره داشته باشیم که سونی عمق سیاهی رنگهایش را فدای زاویهی دید گستردهتر تصویر کرده است. کار ساز بودن و یا نبودن این توافقنامه به شما بستگی دارد که به کدام یک بیشتر عادت دارید؟ اگر شما بیشتر در طول روز به تماشای تلویزیون مینشینید و یا اینکه اتاقتان نور و روشنایی زیادی دارد، عمق کم سیاهی را احساس نخواهید کرد اما بیشک نگاه کردن به تلویزیون در هنگام غروب و یا در شرایط کم نور، شما را از بابت ضعیف بودن عمق سیاهی آزرده خاطر خواهد کرد که به سادگی به ضعیف بودن عمق و کنتراست تصویر پی خواهید برد. اما آن روی سکه را هم نباید نادیده گرفت که دامنهی دید وسیع تلویزیون ال ای دی سونی 8599، آن را برای اتاقهایی که صندلی دور تا دور چیده شده، ایده ال میکند. روی هم رفته باید بگوییم این تلویزیون به نسبت نسل قبلش تصاویر جمع و جورتر و باکیفیتتری میتواند ارائه کند به خصوص اینکه با قابلیت نمایش فیلمهای HDR هم همراه شده است. این تلویزیون در مورد عملکرد و پردازش محتوا هم بهتر از قبل ظاهر شده؛ اما نه به خاطر سختافزار سریعترش، در واقع سونی دقیقا از همان تراشهی قدیمیاش بهره گرفته و تنها با بهینهسازی نرمافزار توسط گوگل، سعی در تسریع پاسخگویی کرده است. این تلویزیون 2016 درعین اینکه دارای ویژگیهای تکرار شدهای است اما باز هم ویژگیهای جدید و به روز شدهای دارد که عملکردش را بهبود بخشیده است. با قاطعیت میتوان گفت که تلویزیون XD8599 گزینهای مناسب برای هر خانهای است، چرا که دقیقا همان چیزی است که سونی در ذهنش طراحی کرده بود.
عمومی
برند تولید کننده | sony |
---|---|
کشور سازنده | اسلواکی |
مشخصات کلی
نام مدل | 55XD8599 |
---|---|
سری مدل | سری XD از سری 8 |
شناسه کالا | ۲۹۰۰۶۸۱۱۰۱۵۲۳ |
سال ساخت | 2016 |
صفحه نمایش
اندازه صفحه نمایش | 55 اینچ |
---|---|
طراحی صفحه نمایش | تخت |
نوع صفحه نمایش | LED-backlight |
نوع صفحه نمایش | ال ای دی LED |
تصویر
رزولوشن نمایشگر | 3840 × 2160 | 4K |
---|---|
موتور پردازشگر تصویر | X-Reality™ PRO |
اسکن تصویر | 100 هرتز |
سایر ویژگی های تصویر | تقویت کننده کنتراست پیشرفته (ACE) |
صدا
نوع بلندگو | بلندگوهای استریو |
---|---|
تعداد بلندگو | 2 عدد |
توان خروجی صدا | 20 وات |
سایر ویژگی های صوتی | دارای سیستم صدای آمپلی فایر S-Master |
امکانات هوشمند
هوشمند | |
---|---|
نوع سیستم عامل | اندروید Android |
ورژن سیستم عامل | اندروید 5 (Lollipop) |
مرورگر اینترنت |
ارتباطات
وای فای داخلی | |
---|---|
بلوتوث | |
سایر قابلیت های اشتراک گذاری | قابلیت اشتراک گذاری MHL |
ورودی و خروجی
پورت کامپوننت (Component) | |
---|---|
پورت کامپوزیت (Composite) | |
تعداد پورت HDMI | 4 |
اطلاعات HDMI | سازگار با HDCP1.4 برای تمام ورودی های HDMI (حفاظت از کپی)، ورودی کامپیوتر HDMI |
تعداد پورت USB | 3 |
پورت شبکه اترنت (LAN) | |
خروجی صوتی دیجیتال (Optical) | |
سایر درگاه های ارتباطی | ورودیRF ، ورودی برق AC |
سایر امکانات
سایر امکانات | دارای نرم افزار Opera |
---|
مصرف انرژی
منبع تغذیه | DC 19.5V |
---|---|
صرفه جویی در مصرف انرژی |
طراحی
رنگ بدنه | مشکی |
---|---|
میزان قاب تلویزیون | قاب باریک |
نوع طراحی پایه | تخت شکیل |
ابعاد بدون پایه | 1231 × 717 × 44 میلیمتر |
ابعاد با پایه | 1231 × 770 × 263 میلیمتر |
ابعاد بسته بندی | 1552 × 825 × 182 میلیمتر |
وزن بدون پایه | 15.1 کیلوگرم |
وزن با پایه | 18.6 کیلوگرم |
وزن بسته بندی | 27 کیلوگرم |
لوازم جانبی
لوازم جانبی همراه | پایه, پیچ های اتصال دهنده پایه, ریموت کنترل , 2 عدد باتری, دفترچه راهنما |
---|